دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

وزیر دفاع آلمان: کشور‌های بالتیک مین‌های دریایی می‌خرند

وزیر دفاع آلمان در حاشیه نشست سران کشور‌های عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در واشنگتن از خرید مین‌های دریایی توسط کشور‌های حاشیه دریای بالتیک خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۴ - ۱۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 09
کد خبر: ۲۴۹۱۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان، امروز (سه‌شنبه) ضمن واکنش به اقدامات روسیه در دریای بالتیک، اظهار داشت که کشورش و هشت کشور دیگر دریای بالتیک قصد دارند مین‌های دریایی تهیه کنند.

وی در حاشیه نشست ناتو در واشنگتن به خبرنگاران گفت: «روسیه بار‌ها و بار‌ها مرز‌های دریای بالتیک را به چالش کشیده است. ما اخیراً دیدیم که روسیه چگونه تلاش می‌کند تا آب‌های سرزمینی روسیه را به خارج از کالینینگراد گسترش دهد. به خاطر همین، کشور‌های حاشیه دریای بالتیک به قابلیت‌های لازم برای بازدارندگی و دفاع نیاز دارند که یکی از آنها مین‌های دریایی است.»

پیستوریوس به حادثه‌ای در ماه می‌اشاره کرد که استونی مرزبانان روسیه را به برداشتن شناور‌های ناوبری از رودخانه ناروا در مرز دو کشور متهم کرده بود. پلیس و گارد مرزی استونی می‌گویند که محل استقرار شناور‌ها بین روسیه و استونی، از زمان حمله روسیه به اوکراین در سال ۲۰۲۲ چالش برانگیز شده است.

روسیه توانایی‌های نظامی قابل توجهی در سن پترزبورگ و کالینینگراد دارد و ناتو ادعا می‌کند خطوط کشتیرانی و کابل‌های زیردریایی متعلق به کشور‌های عضو این سازمان در خطر هستند.

هشت کشوری که به دنبال تهیه مشترک مین‌های دریایی با آلمان هستند، عبارتند از: دانمارک، استونی، فنلاند، نروژ، لتونی، لیتوانی، لهستان و سوئد.

پیستوریوس گفت: موضوع تدارکات مشترک، مزایای زیادی خواهد داشت، زیرا هزینه‌ها را کاهش داده و لجستیک و نگهداری مشترک را امکان‌پذیر خواهد کرد. / ایرنا

کلمات کلیدی: آلمان مین دریا
مطالب مرتبط
ارسال نظر